Schilderwerken

Wij hebben diverse schildertechnieken in de vingers.

Ook als u voor buiten een schilder zoekt, weten we raad. Buitenschilderwerken zijn namelijk een kolfje naar onze hand. Wij kunnen bijvoorbeeld gevels, voordeuren, luiken en garagepoorten schilderen. Zo ziet uw pand er weer uit als nieuw én is het bestand tegen weer en wind. Laat het ons zeker weten als u schilderwerken op til heeft.

Op de hoogte van de nieuwste trends

Schilderwerken voor binnen & buiten

Om uw bedrijfsgebouw of huis te schilderen, is RuverkO de specialist ter zake. Binnen frissen we onder andere muren, ramen, plafonds en deuren op.

We gebruiken daarvoor enkel de beste verfproducten en hebben elke verftechniek perfect in de vingers. Onze schilders volgen regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de sector.

Met Maroc, een structuurverf op basis van kalk en marmerpoeder, geeft u uw interieur een zacht en sober karakter. Door de natuurlijke kleurpigmenten is een brede waaier aan decoratieve afwerkingen mogelijk. Denk aan een strakke, moderne look of een zuiderse kalkstuc. Maroc geeft uw muren niet enkel een unieke uitstraling, maar maakt ze evengoed krasvast en uitermate duurzaam.

De ICE-lijn van BOSS paints doet uw muren dan weer schitteren. Letterlijk, want de glasvezels in de verf reflecteren het licht op een buitengewone manier. Bovendien is de verf erg onderhoudsvriendelijk. Zo geniet u nog jaren van een elegant en tijdloos interieur.

Een minimalistisch interieur creëren we met Aqua Sensa-verf (van BOSS paints). Door cement aan de verf toe te voegen, kunnen we het effect van zuiderse steen exact imiteren. We kunnen Aqua Sensa op diverse oppervlakken aanbrengen, van muren en douchewanden tot plafonds. Daardoor krijgen uw ruimtes een naadloze uitstraling.